Alan Walker - Alone.

Sitter i köket och lyssnar på Alan Walker - Alone. Jag är en sådan som kan lyssna på en låt jag gillar på repeat hur många gånger som helst.
 
Det var något annat jag skulle skriva om. Jo singellivet. Jag har hört om olika människors problem i sina förhållanden. Jag blir väldigt ledsen, det är så tråkigt att höra när människor som bara vill vara glada, istället är så ledsna och bekymrade i sina relationer. Det är hemskt att det ska behöva vara så.
 
Jag känner mig ensam ibland, men jag vet att jag inte är redo för något förhållande. Kanske blir jag aldrig det, men det gör mig ingenting. Jag är i stort behov av egentid känner jag. Jag vill hellre ha vänner om jag ska säga någonting.
 
2017 har varit ett så konstigt år. Jag ser inte fram emot nyårsafton av flera anledningar. 2017 har i alla fall varit mitt personliga helvete, det har varit riktigt jobbigt. Det hände bra saker också, såklart. Vi fick ett nytt hem och vi trivs så bra här.
 
Jag har verkligen varit på botten och bokstavligen krypit upp på mina knän. Jag ska fixa det där som kallas livet. Jag bestämde det någon gång, oklart när. Men jag ska fixa det. I en karusell i färgskalans olika nyanser så finns det både hopp och förtvivlan.
 
Men jag har alltid varit en fighter.Kommentarer

Kom ihåg


Trackback