Fatta att vi fick en resa till Bali i julklapp.

 
 
Förra julen så chockades jag, mina bröder och min ena brorsas tjej med en helt galen julklapp från pappa & hans fru. Nämligen en resa till Thailand i 2 veckor. I oktober i år åkte vi dit, och det var en helt fantastisk resa. Vi alla medvetna om att det med största sannolikhet skulle vara en engångsresa.
 
Igår chockades vi igen. Vi delade ut alla julklappar och öppnade sedan en och en. Min ena bror fick en ishink av våra päron, min andra bror fick en handduk och jag fick ett jättefint skrivblock. Brorsans tjej fick en lampa i form av ett: &. När alla öppnat alla paket så fanns ett stort paket kvar och fyra kuvert med frågor som skulle bilda siffror, när vi kommit på koden så skulle vi använda den och öppna det stora paketet som var låst med en kod. 
 
I det stora paketet låg fyra paket till, ett varsitt till oss alla som vi skulle öppna samtidigt. Jag var i full gång med att öppna mitt när jag hörde de andra skrika. Haha ... i paketen låg leksaksflygplan! Och the queen alltså jag, fick en helikopter. Så skulle vi gissa resmål med hjälp av de första julklapparna vi först. Min ena bror kläckte Bali. Sedan kom pappas fru med häften och information om resan.
 
HELT JÄVLA GALET. Jag är så glad och tacksam. Pappa och hans fru är två människor som borde åka iväg ensamma på semester, de skulle dom behöva <3 men så bjuder dom med oss alla .. jag är i chock fortfarande, men det ska bli awesome att få uppleva BALI <3
 Kommentarer

Åhh vad kul! Så sjukt snäla föräldrar ni har! :)


Kom ihåg


Trackback