Sista dagen 2017.

Livet som separerad är inte bittert. Men det innebär att fira varannan jul och nyår med sitt barn. I år var det min jul, och hans pappas nyår. Jag har valt att inte fira nyårsafton idag. Dels så har jag jobbat mycket i veckan, men så mår jag inte speciellt bra heller - med huvudvärk och ont i nacken i flera dagar. Men det spelar nog ingen roll, jag tror att jag valt bort att fira i alla fall.
 
2017 var ett tungt år för mig. Ett år som jag kommer minnas med både glädje och sorg. I januari träffade jag honom efter flera års kontakt på internet. Efter några intensiva månader så dog han i april. I maj var begravningen. Han finns i mina tankar varje dag, och det var ett tag sedan jag förstod att det handlar om att leva med saknaden. Inte sluta sakna. Psykisk ohälsa är skit. Och även jag fick se psykvårdens baksidor under 2017. 
 
Sommaren kom och jag jobbade som fan. I oktober åkte jag m. familj till Thailand. En underbar och fantastisk resa på så många sätt. En resa jag kommer vara tacksam för, för evigt. Hösten har varit tung. Men jag gick färdigt omvårdnadsutbildningen, jag flyttade och jag skrev färdigt min bok. 2018 kommer handla om att kämpa vidare. 
 
 
Kombinerad frukost , lunch, middag. Kommentarer

Kom ihåg


Trackback