Besatt av granar eller?!

Först var jag på mitt bokade möte. Fy fan vad tungt det var emellanåt. Både tårar och skratt. Efter det gick jag och köpte julgranskulor, och rosa glittergarn att sätta i kulorna som jag ska hänga upp i julgranen som jag eh inte har ännu. Råkade gå förbi ica nämligen och där fanns ett paket med massa julkulor i, och jag har inga vettiga. Rosa, guld och rosa-och-guld-glittriga. Garnet jag köpte var SÅ JÄVLA FINT. Borde ta en bild ^^. Nu fattas bara en gran då. Jag vill ha en vit ... har ju det utomhus. Plast visserligen men alltså ... kombinationen rosa / guld / vitt är fan helt oslagbar.
 
Konversation nyss:
Jag till Love: Är det okej om vi har en vit gran?
Love: Ja.
Love: Men en blå också. Eller jag menar grön. Man måste ha en grön förstår du.
 
Alltså han är bäst. Jag kanske köper en till liten vit på rusta o har den i mitt rum då, så får vi ha en äkta grön gran i vardagsrummert.  Fan jag har fyra garanar utomhus ... en mellanstor vit och tre små... (vit, rosa, turkos). Jag kan ju inte ha tre granar inomhus då också ... öhm. Det stavas: B i p o l ä r.
 
Nej, jag skojade. Det är bara roligt ibland att skoja om min diagnos ^^. Öhm. Nä. Det får nog bli en gran inne. Eller ... Okej, dags att släppa grantänket.
 
Efter mitt bokade besök gick jag i alla fall hem till min jobbarkompis-son och träffade min jobbarkompis vars son var på jobbet, hon var bara där och grejade lite. Så det blev kaffe, fika och en mycket trevlig pratstund om diverse olika viktiga saker. Många skratt blev det också. Hon är bäst, underbar människa <3
 
 
På tal om nått annat så saknar jag Thailand, och värmen.
Det är så kallt. Jämt. Och jag hatar det.
 Kommentarer

Kom ihåg


Trackback