Barnkalas.

 
Jag läste någonstans en diskussion som handlade om kalas för barn. Det skrevs om att den ena föräldern var värre än den andra, att föräldrar försöker tävla med varandra och att det minsann inte har någon betydelse för hur kalasen är för alla har faktiskt inte råd att bjuda med ett helt kalasgäng till ett lekland till exempel.
 
Fan vad det kliar på mina nerver av att läsa sådant. Jag blir så irriterad. Var och en får väl göra som dom vill eller. Alla har inte råd att göra likadant, nej men är det någon som har missat att världen ser olika ut. Det är tragiskt på vissa sätt, men det är så det är.
 
Min son fick ett stort cowboykalas förra året, och det här året ska han ha maskeradkalas med Batman & Joker-tema på "kalasgrejerna". Tallrikar, muggar och servetter i Batman/Joker-style. Svarta dukar med lite konfetti, ballonger i olika färger och lila tårta. Inte helt oväntat ska han få en Joker-dräkt med tillhörande smink av mig och sin pappa. Kalaspåsarna är inte Batman/Joker-tema utan annat lite ihopplock.
 
JA. Det här kalaset kostar. Summan är totalt oviktig. Jag har ett barn, och han fyller år en gång per år. För mig är det varken tävling eller hets, jag dömer ingen oavsett vilken form de har på sitt kalas men jag vill ge min son detta på hans födelsedag och jag tycker att det är så jävla löjligt att folk ens orkar diskutera vilket kalas man ger sitt barn!
 
... men jag läste också en diskussion om när ica fyllde 100år och skulle dela ut tårta. Det blev ett jävla liv. Helt sjukt faktiskt, så jag slutade bli förvånad för längesen.
 
Hur som helst ser jag fram emot min sons kalas, inte för summan vad det kostar utan för att han ska fira sin födelsedag med släkt och vänner <3Kommentarer

Kom ihåg


Trackback