Fjärilar i trädgården & Karuseller i huvudet.

            
 
Men jag har fjärilar i min trädgård.
 
 
Jag har haft en blandad dag känslomässigt. Det är väldigt mycket som snurrar inom mig just nu, om olika saker. Det är jobbigt att hantera. Jag skrev en lång text på anteckningsappen på telefonen tidigare idag. Orden flödade utan att jag tänkte och jag bara skrev, skrev, skrev.
 
Nu ska jag sova. I morgon ska jag till Jönköping igen ... Prov i demenskursen, och jag har inte pluggat. Jag får försöka förlita mig på mitt karusellhuvud och hoppas på det bästa. Sådan är jag, just för tillfället. Plugga har aldrig varit min grej riktigt men jag har tagit mig igenom både grundskola, gymnasie och sedan utbildningar efter skolan grundskola&gymnasie. Jag är utbildad barnskötare, jag har gått en kortare baristautbildning, en tvåårig reportageutbildning och snart är jag undersköterska.
 
Märks det att jag "är" Bipolär, eller? ; ) Eller bara jävligt oklar med vad jag vill jobba inom. Inte vet jag. Min största dröm inom jobbgrejer är att få en bok utgiven. Kommer aldrig ge upp den drömmen, även om det tar lite tid. Men ... den som lever får se. En väg som fan inte är rak någonstans.
 
Med det säger jag godnatt!Kommentarer

Kom ihåg


Trackback