Och jag skulle vilja hitta en blogg som..

Förut så läste jag ganska många bloggar faktiskt. Någa av de bloggarna som är störst, och som var det även när jag läste lite mer noga än vad jag gör nu. Nu läser jag inte många bloggar alls faktiskt, Egoinas blogg är min absoluta favorit då hon har en bra blogg och känns mest jordnära.
 
Det är så intressant de här med de bloggarna som är störst. Hela tiden visas perfekta liv upp. Jag skulle vilja hitta en blogg som är som min egen skulle kunna vara. Det är så mycket som jag skulle kunna skriva om men som jag undviker av olika skäl. Kanske skulle skita i censuren ändå. Jag menar, det är inget dödligt jag syftar på direkt.
 
Jag blir så less på alla perfektions-matbilder, perfektions-outfits eller den om att man varken lagar mat, städar eller fixar sina kläder själv. Nej ingen tvingar mig att läsa dessa bloggar, jag läser ju dom av anledningar - när jag väl läser. Men som kontrast till de bloggarna, så hade det varit roligt att läsa någonting mer. Något annorlunda. Något som sticker ut ur den så kallade perfektionsvärlden liksom.
 
 
Nått helt annat by the way...
 
Min snart 6åriga son ska bland annat få en Joker-dräkt i födelsedagspresent. Han har önskat sig det och han ska dessutom ha maskeradkalas. Den fruktansvärda masken ovan låg även i klädsel-paketet. Det var en himla tur att jag öppnade förpackningen för att kolla på kläderna. Jag tog ur masken och slängde den i en kökslåda .. HAHA. Fast jag ska nog slänga den i soporna. Fy fan så jävla äcklig. Han hade nog fått men för livet om han gladeligen öppnat sin efterlängtade jokerdräkt och sedan den där masken. HUh! Nej, jag ska sminka honom istället, det blir mycket bättre :DKommentarer

Jag gillar många fler "mindre" bloggar än de såkallade större. Den enda stora bloggen jag läser är typ sandra beijer's

Svar: Va kul o logga in här å äntligen se en kommentar haha! Din blogg verkar jättebra! Jag gillar oxå mindre bloggar o önskar jag kunde hitta fler :)
carroblomqvist.se


Kom ihåg


Trackback