Veckan börjar bra, jättebra.

Inte pigg idag. Hostar, slemmar och sov dessutom som en jävla kratta i natt. Vaknade bland annat en gång av en JÄTTETYDLIG röst som bah: CARRO. Jag vaknade direkt då det lät som pappas fru eh ... och bah: Mmm? Men i dörrköppningen till mitt sovrum var det såklart tomt. Nej jag är inte störd men jag kunde inte sova ordentligt efter det.
 
På morgonen var jag på vårdcentralen och det var ingen rolig upplevelse, nu tvättar jag och tänkte försöka vila en stund. Känner mig inte alls bra alltså. Gnäll, gnäll.
 
Jag har lyckats få iväg alla injudningar till L´s födelsedagskalas också ... Bara det att jag var lite klantig. Han ska ha Batman & Joker-tema med maskerad, men man får såklart klä ut sig till vad man vill om man vill klä ut sig. Bara det att jag hittade ett par piratinspireradekort, ja jag har ju till och med bloggat om dom. Så då trodde ju folk att det var piratkalas såklart ... Fan, så jävla typiskt mig. Oh well. Jag tänkte att jag får förtydliga till de som tackar ja. Men det är så typiskt mig bara, så ... t a n k s p r i d d.
 
Liksom: Åh de va fina kort, pirat ja men bra. Och hela kalaset är sedan baserat på Batman & Joker bortsett från muffinsformarna som är Minioner och Star Wars för att blanda lite, för dom tycker han också om. Jaja... i-landsproblem, men ÄNDÅ!
 
                                  
 
Snapchat får dölja mina trötta ögon idag ^_^.Kommentarer

Kom ihåg


Trackback