Lite tufft.

Jag har inte mått så bra de senaste dagarna. Jag var på två möten igår och det var ganska jobbigt. Jag träffade en överläkare på sjukhuset som jag aldrig träffat tidigare. Han konstaterade att jag har Bipolär typ 2 och inte typ 1. Skillnaden för er som inte är insatta är att typ 1 innebär hypomanier, vilket är kraftigare än typ 2. Jag har iofs aldrig trott att jag har de ena eller de andra, siffror är inte min grej och jag håller knappt reda på vad som är vad. Så det i sig var inget "jobbigt" att få veta. Jag har Bipolär sjukdom iallafall oavsett typ 1 eller 2. Så jävla rörigt.
 
Så kom han fram till något annat. Som jag kanske också egentligen redan visste. 
Emotionell instabil personlighetsstörning. Man hör ju på namnet, nästan. Men ni kan ju googla om ni inte känner till det. Jag är en person som känner väldigt mycket. Känslorna / nerverna utanpå och innanför kroppen. Han ställde en jävla massa frågor. Jag stämde in på allt - förutom att jag inte varit eller är sexmissbrukare. 
 
Det är lite mycket just nu, och jag är ganska ledsen. Folk pratar om våren men jag är inte riktigt där än, även om jag gick förbi blomsterbutiken och tänkte att jag minsann ska köpa hem en trevlig blomma att ha utomhus, någon dag. Kommentarer

Kom ihåg


Trackback