En bra helg.

     
 
Förmiddagen började med barnkalas (bowling) sedan kalas hemma hos pappas fru och där var vi ända tills ikväll. Då blev det kvällsmat för lillgrabben som hade en del att säga mig ... "Jag tycker att du ska gå ut på krogen och träffa en man, mamma!". 
 
Herregud.
 
Nej tack. Ingen man. Då kom en sväng om att jag kunde väl bli kär i hans pappa då. Såg samma grej hos en storbloggare ... Hon hade inte vetat vad hon skulle svara sitt barn på det där med att vara kär i pappan som man är separerad ifrån. Jag svarade iallafall att nej jag är inte kär i honom och han har ju C, sin tjej nu. Äh, man behöver inte krångla till det faktiskt. 
 
Hur som helst ... när barnet sov så satte jag mig i soffan och kollade på sista avsnittet av BRON. Jag har inte sett alla säsonger tror jag .. men sista säsongen har jag sett alla avsnitt. Sofia Helin som Saga är bara så jävla grym alltså ... både karaktären Saga och Sofia som skådespelerska i den rollen. WOW.
 
Och kolla här då... Min brorsas hund BOBBIE. SÅ JÄVLA UNDERBAR. Alltså ... så liten, så söt och så ... awh. 
 
 
Jag har haft en väldigt bra helg och känner mig peppad inför nya veckan med nystart. Jag känner mig ... glad. Även om jag har jobbiga tankar och känslor emellanåt så känner jag mig ändå på plus just nu iallafall. Det kan vända snabbt som fan .. men jag har lite planer och så för veckan så det känns iallafall bra. Kommentarer

Kom ihåg


Trackback