Kommit till insikt.

      
 
Nu ska jag skriva om en sak som är väldigt känslig och jävligt jobbig för mig att skriva om. Nämligen min kropp. Jag råkade hitta ett gammalt instagramkonto och där fanns givetvis (sjukt många) gamla bilder. Bilderna ovanför är från 2013. Min son är född 2011. Det slog mig nyss .. hur fan kunde jag se ut sådär två år efter att han föddes? Smal! Jag vägde nämligen 112 1/2 samma dag vi drog till förlossningen. Haha .. glömmer det aldrig. Jag hade visserligen en jävla massa vatten men jag vet att ett tag efter förlossningen låg jag på strax över 90. 
 
Hur som helst. Jag ska inte babbla siffror så mycket. Jag såg iallafall dessa bilder i helgen och massa andra bilder och kände att .. nej Carro nu får du fan göra något åt din kroppssituation. För jag ser inte ut som ovan nu. Jag vet inte vad jag väger, och jag tänker inte väga mig heller. Risken finns att jag blir totaldeppig, jag är rätt känslig för just siffor nämligen ... i både vikt, klädstorlekar, skostorlekar you name it. Siffor är inte min grej.
 
Men nu har jag bestämt mig för att göra något åt min kropp, för jag trivs inte som jag ser ut nu. Så jag ska börja promenera på mitt motionsband som jag har ställt upp i gällaren. Givetvis fattades en grej, så nu har jag beställt en sådan. 
 
Jag vill bara må bra i min kropp. Jag har pendlat i vikt i hela mitt liv, så jag är van vid att det svänger lite. Dags att må bra i kroppen igen, 1 .. 2 ... 3 ... KÖR!Kommentarer

Kom ihåg


Trackback