Min bok.

      
 
Idag skickade jag in det (förhoppningsvis) sista provtrycket av min bok. Jag skulle kunna sitta hur länge som helst med redigering, ändring och småfix. Men jag vill "lämna ifrån" mig den nu. Jag har inte skrivit på den länge, jag började i februari förra året och skrev slutorden i december samma år. Men eftersom den är baserad på mig och saker jag har varit med om, så är jag noga med att allt ska vara som det ska när den kommer till försäljning. 
 
Det är med blandade känslor som jag har skrivit den här boken. Nu innan den kommer ut på nätet så har jag massa andra känslor. Jag bor på en liten ort. Kommer folk börja "prata"? Vad kommer dom säga? Jag har mentalt ställt in mig på att gå in i en bubbla och inte ta åt mig om folk skulle få för sig att "prata illa". Samtidigt så välkomnar jag åsikter av alla de slag. Vad vore skrivande utan åsikter? Men anyway. Det är lite ... läskigt. Hittar fan inget bättre ord haha!
 
Jag har gjort precis allting utom själva trycket själv. Jag har designat layoten fram- och baksida samt bilderna på framsidan och bilden på bakisdan har jag också fotat. 
 Kommentarer

Kom ihåg


Trackback