Inte på topp.

Hej lilla bloggen. Idag åskade det här och min router bara dog. Kul. Så nu har jag precis beställt ett mobilt bredband. Får hoppas att det fungerar bättre. 

Jag är inte på topp direkt. Har hänt både bra och jobbiga saker, och ibland är det svårt att veta hur man ska hantera allt som rör sig på insidan. Usel bloggare.

Detta skrev jag någon gång i helgen:
 
Soliga varma dagar ... idag har jag och L (barnet) hängt på stranden med pappa & hans fru. Det var riktigt varmt i vattnet, hann jag känna även om jag inte badade hela kroppen. Jag mår bra av solen och värmen, även om jag som alla andra blir ganska trött. Men så är det annat också. När man tror att man löst problem så dyker annat upp. Just nu är jag i en hemsk situation som jag hur mycket jag än funderar på det, när det passar sig att fundera, inte riktigt kommer ur. Och jag vill bara komma ur, för jag vet att det blir så mycket lättare när jag väl kommit fram till något vettigt. 
 
Orkar inte ladda upp bilder heller. Kass bloggare. 
 
.
.
.
.
 
Ja jag är verkligen en usel bloggare, och det är tråkigt för jag tycker egentligen om att blogga... men som vanligt händer de saker i livet, och bloggen hamnar åt sidan. Men jag hoppas allt är bra med er, och följ mig gärna på instagram där jag är lite mer aktiv för tillfället carro.blomqvist
 
KRAM!