Godnatt.

(null)

Jag har ägnat större delen av dagen åt att renskriva min bok. Det var längesen min kropp värkte så som den gör nu... suttit ner för mycket. Men i morgon ska jag göra klart det sista och sen ska den på provtryck... Hoppas det blir sista gången. Nu ska jag sova, har möte med chefen tidigt i morgon om sommarjobb. 
En måndag hos Carro.

  • Ligger i sängen hela dagen och omskriver min bok, samtidigt som förkylningen kväver mig.
  • Hämtar dyr hemsk telefon på posten.
  • Går till biblioteket för att skriva ut en blankett som fsk sagt att jag måste skriva ut.
  • Nej fel info, IGEN. Skickade in min ansökan digitalt.
  • Hämtar barnet på skolan.
  • Går hem. 
  • Lagar mat.
  • Samtidigt som jag diskar.
  • Äter mat tillsammans med barnet.
 
... lite så. 
 
På nätet så skrivs det om en storbloggerska som ska få en realityserie. Om jag kommer kolla? Kanske. Mitt liv är så långt ifrån hennes som det går. Jag lagar min mat själv, jag städar själv och ja ... Jag har ingen personal, jag driver inga företag heller och jag gör heller inte massa saker för att tjäna pengar. Förutom att jobba på äldreboende då, men som det där med böcker till exempel. 
 
Jag har varit tydlig med att jag inte skriver för att tjäna pengar. Nej jag har en passion för att skriva, och jag har en story att berätta. Säga vad man vill men personligen tycker jag att det ligger mer charm och kärlek i ett verk som någon har gjort med passion, inte enbart typ: "oooohhh nu skriver jag en bok för jag har bloggläsare och kan tjäna pengar på det." Nej jag är inte bitter, inte avundsjuk heller. Jag tycker bara att det är trist med så mycket yta and shit.
 
Jaja. Nu ska jag fortsätta omskrivning av boken, adjö. 
 
     
 
 Måndag.

 
Jaha blogg.se har gjort någon uppdatering så det såg helt märkligt ut nu när jag skulle skriva några korta rader. Hm.
 
Jag har ägnat förmiddagen åt omskrivning av boken. Gah, känns som jag aldrig blir klar. En fördel är iallafall att jag kan stryka överflödiga saker som jag har missat så helt i onödan är det ju inte iallafall.
 
Fick sms om att min telefon har kommit också. Känns egentligen helt sjukt att jag köpte en iphone 6S när det kommit flera andra efter .. eh. Men jag har tyckt om den, och vill faktiskt inte byta. Vet tex nackdelar med iphone 7 som inte 6:an har. Hoppas bara den här ska hålla sig från problem ett tag nu. Jag har haft min länge utan problem så.. jag håller tummarna. 
 
       
 
Dagens frukost:
Smoothie gjord på apelsinjuice / hallon / fil / havregryn och..
Såndär sås till glass vad de nu heter .. Tillfälligt hjärnsläpp.