Bokprocess och vattenkrig.

Det har varit två intensiva dygn för mig. Jag var tvungen att skriva om min bok på grund av något teknikstrul i worddokumentet. När det inte rättade till sig trots att jag ringde supporten samt försökte fixa det själv så blev jag förbannad och började skriva om. Mitt i det blev jag dunderförkyld. Igår satt jag nästan hela dagen och skrev med ett gammalt provtryck av boken, då jag har lånat ut min senaste utskrift till min ena lillebror.
 
Men jag blev klar. Till slut. Idag. 
 
Då skickade jag in boken på provtryck igen, i eftermiddags. Klockan blev "dags att hämta barnet på fritids", så jag klädde mig och gick ut. Då får jag ett jävla INFALL! av en mening i huvudet som jag bara måste ha med i boken. Så jag började fippla med min pixeltrasiga telefon med världens sämsta batteri för att maila kundtjänst på företaget som ska trycka boken. Kom knappt in på min hotmail.
 
När jag väl kom in på hotmailen så kunde jag inte skicka något mail. Allt strulade. Gick in på mobilmailen istället och fick till slut iväg ett mail där jag frågade om jag tillfälligt kunde avbryta min beställning. Väntade på nålar tills svaret kom. JA! - dom avbröt beställningen.
 
 
Hem till datorn. Barnet lekte med kompis. Satte mig och ändrade, grejade - HÖLL PÅ! Till slut - färdig. Skickade boken på provtryck igen. Chansade och beställde tre exemplar då två ex av boken ska ges till två viktiga personer som ska godkänna innehållet. Kan inte säga mer än så just nu då. 
 
And then - Kommer upp på övervåningen och barnen har haft vattenkrig. Eh. Vatten i hela badrummet, hallen och halva mitt sovrumsgolv. 
 
Underbart. Men det gick att skura upp, och inga vattenskador på varken golv eller vägg blev det. Wiie!Kommentarer

Kom ihåg


Trackback