En känslomässig dag i Mars.

 
         
 
Fint födelsedagsfirande hos min ena bror tidigare idag. Han fick biljetter till konserten med EMINEM i sommar och blev jätteglad : ), en present efter en idé av vår andra bror som jag åkte med till LILLA EDET igår och hämtade biljetterna. HAHA, så galet. Men så värt, eftersom andra brorsan blev så himla glad!
 
.
.
 
Det har varit en märklig dag för mig känslomässigt. Många tankar och många bilder som har passerat kring hur den här dagen såg ut förra året. Det är tufft, och svårt. Och jag vet att jag hanterar det så fruktansvärt kasst mentalt emellanåt. Det beror på. Och jag vet att jag skriver luddigt men så får det vara nu. 
 
Nu ska jag snart sova i alla fall. Jag är mentalt slut, och ganska ledsen så sömn är min enda räddning för tillfället. I veckan som kommer har jag en del att göra. I morgon ska jag iväg på en så viktig grej. Sen fixa massa hemma innan jag åker på en snabbvisit till huvudstaden på torsdag för att lämna L som ska spendera påsken med sin pappa. Stannar bara 3o minuter, sen går min buss hem igen ^^.
 
Att känna är normalt.
Att sakna likaså.
Det är de dåliga samvetet som är katastrofalt.
Jag vet att jag inget kunde gjort.
Det var inte mitt fel.
Ändå skuldbelägger jag mig själv till viss del.
Och hur det känns?
Nej. Ord kan aldrig beskriva det hur mycket jag än skriver.
Och nej, jag hittar inte på. Det här är något ingen kan fatta ändå.
Jag ska in i sömnen vandra.
För att tillfälligt få stanna.
I känslornas karusell.Kommentarer

Kom ihåg


Trackback