En tisdag full med snö.

I söndags var det typ vår. Nu är det mängder med SNÖ. Alltså jag orkar inte. Jag är väldigt väderpåverkad och den här snön är vidrig nu. Vill bara dra täcket över huvudet och sova bort dagen. Men jag ska kämpa emot det. Jag håller på att tvätta nu och har dessutom ren tvätt att fika in, så det ska jag sysselsätta mig med.
 
I eftermiddag ska L klippa sig, lyckades få en tid. Annars så händer inte så mycket hos mig. Jag hoppas att min bankdosa ska komma idag så jag kan betala mina räkningar. Var illa tvungen att byta telefon så det mobila bank-id:et försvann. Lämpligt nog vid den här tiden, suck. Hittade inte bankdosan heller så ja... Men den borde komma idag. 
 
Förutom det så hoppas jag att provtrycket av min bok kommer idag. Öhm, ja den som jag redan vet att det är i stavfel i. Fan .... skickade in den och sen hittade jag massa fel igen, så jag väntar på en till leverans som förhoppningsvis är rätt. Rättade ju till allt jag hittade. Ett jävla tjat om denna bok, men det är viktigt för mig OCH det är en lång process med saker man kanske inte tänker på när man som jag, gör allting själv förutom att trycka boken. Och jag gnäller verkligen inte, men det är viktigt att veta tycker jag : )
 
Okej... dags att ta itu med livet och vika tvättttttt ...
 
        



Kommentarer

Kom ihåg






Trackback