Sjukaste bussresan.

 
Det var verkligen en helt sjuk bussresa från Stockholm till Jönköping. Inte nog med det jag skrev sist. När vi väl kom till Jönköping så hade jag typ tio minuter på mig innan mitt tåg skulle gå. MEN, då hade bussen inte kommit fram än utan snurrade in i Jönköping.  En annan resenär som också rest från Stockholm, hade redan ställt sig upp vid trappan för att han skulle med en buss som gick fem minuter innan mitt tåg.
 
Jag ställde mig också upp, tiden till tåget är knapp då. Så när vi kommer till en korsning där han ska svänga till resecentrum SÅ KÖR HAN FEL HÅLL. Rätt in på en enkelriktad gata och får BACKA ut. Killen missar sin buss.  Stressad som fan springer jag från bussen till tåget. Flyger in i tåget helt andfådd och frågar om dom inte kan vänta lite eftersom jag hörde killen säga att han skulle åka till Värnamo istället.
 
Men nä, dom kan inte vänta. Bokstavligen i sista minuten kommer killen springande in och flyger ner på en stol helt andfådd han också. Heeelt sjukt. Men vi hann haha.. Väl på tåget var de bara att byta om till jobbkläder och sen snurrade jag i nattpatrullen hela natten men det gick bra. Jag visste att det skulle gå bra på jobbet, jag var inställd på att jobba och hade förberett mig mentalt på att vara vaken länge : )
 
        
 
      Såhär såg jag ut när jag kom hem från jobbet haha ...
 
                                     
 
På måndag ska jag upp till Stockholm igen och då hoppas jag att det blir en bättre bussresa. Kommentarer

Kom ihåg


Trackback