🎶🦋 Ett år 🦋🎶

I morgon är det ett år sedan jag fick veta. Veta att du var död. Frågan kom via ett sms. Någon hade sett en dödsannons. Jag ringde upp. Försökte hitta anledningar till att den personen, inte skulle vara du. Men det var du. 

Glömmer det aldrig. Bilden hur jag satt där på en bänk. I min dåvarande skola. Hyperventilerade. Tårarna som forsade. Tankarna som flög. Snabbt. 

Min resurs körde mig till tågstationen. Sedan blev jag hämtad av en vän. Minns hur jag satt där i Jönköping. På resecentrum, på den plats där du hämtade mig en gång efter att jag varit  i Stockholm över helgen. Det har gått ett år, men många minnen är väldigt tydliga. 

Ett år och mycket har hänt. Jag skrev en bok. En bok där du är med i mer än hälften. Det har varit svårt. Ibland undrar jag verkligen vad du skulle sagt om allt, om vi kunde haft ett enda samtal till. Men det kan vi inte. Någonstans så känns det som att du är okej med allt, med boken. Jag hoppas att det är så. 

Jag gick färdigt min utbildning. Jag skrev min första bok, och jag har skrivit klart min andra bok. Även den under temat psykisk ohälsa. Det har hänt en del annat också, men det stannar hos mig. Jag tror att du redan vet. I mitt hjärta finns du, där kommer du alltid finnas. Jag ångrar ingenting som hände mellan oss, och du lärde mig saker om livet. 
Kommentarer

💕


Kom ihåg


Trackback